De wedkoning(in), dat ben jij!

Naast casinotoernooien zijn er nu ook sportweddenschaptoernooien! Daag elke dag andere Blitz-gokkers uit met weddenschappen op live of zelfs prematch voetbal, tennis of basketbal. Volg je prestaties in realtime dankzij de LIVE-klassementen. Klim op naar de top van het klassement en win een heleboel CASH!

Twee types toernooien

Het doel van sportweddenschapstoernooien? Win zoveel mogelijk punten en klim op naar de top van het klassement. Bij Blitz vind je 2 soorten toernooien met 2 manieren waarop je punten kan winnen:

  1. Aantal punten = beste winnende notering. Jouw doel tijdens deze toernooien is het winnen van een weddenschap met een zo hoog mogelijke notering.
  2. Aantal punten = inzet x notering x aantal elementen op je ticket. Win een heleboel weddenschappen met de best mogelijke notering en klim op naar de top van het klassement.

Het is tijd voor de wedstrijd!

Mijn e-mailadres
Vul een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Privacybeleid

Ik verklaar dat ik minstens 18 jaar oud ben, dat ik het privacybeleid heb gelezen en aanvaard waarin de verwerking van persoonlijke gegevens voor wettelijke, contractuele of legitieme doeleinden wordt beschreven.

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.