De website Blitz.be gebruikt cookies om jou de beste spelervaringen te geven op onze website.
Door verder te surfen op de website bevestig je dat je deze informatie begrijpt of klik op "Meer info" als je meer zou willen weten over onze privacy policy.
OK

Blitz Antwerpen

Antwerpen: Scheldestad, diamantstad, handelscentrum, kunst- en cultuurstad… Antwerpen: de stad van Rubens, Van Dyck en Brueghel, maar óók van Willy Vandersteen en Hubert Lampo. Antwerpen is zó veelzijdig en is bovenal Vlaamser dan Vlaams. Met gastronomische hoogstandjes en historisch erfgoed, zoals het Rubenshuis en de kathedraal. En unieke attracties als de Zoo en de Vogeltjesmarkt.

Antwerpen. De stad die in de Middeleeuwen uit de schaduw van Gent en Brugge trad en langzaam uitgroeide tot metropool aan de rivier De Schelde, door de eeuwen heen tot aan de industriële revolutie de voornaamste waterweg en verkeersader van België.

OPENINGSTIJDEN

“Blitz” in Antwerpen heeft zoveel te bieden, dat het geen overbodige luxe is de deuren wat langer open te houden dan onze gasten in Nederland gewend zijn. Daarom doen we het maar meteen goed: “Blitz” is vierentwintig uur per dag geopend. De klok rond, dus. Met alle faciliteiten, die u van ons al gewend was. Onder het genot van een hapje en een drankje kan u zich overgeven aan spel, spanning en ambiance.

ADRES:

Statiestraat 40 naar Statiestraat 38
2018 Antwerpen, Belgium
03 232 52 02

Sinds 1 januari 2011 worden Belgische sites die niet over een vergunning beschikken als illegaal beschouwd. Door te spelen op een illegale site overtreedt je de wet.

Deze online site is houder van een Belgische vergunning B+4986 en is eigendom van de onderneming Blitz NV die geregistreerd is onder het ondernemingsnummer 0458.785.551 aan de Statiestraat 40 - 2018 Antwerpen. Als je ervoor kiest om op deze site te spelen, profiteer je van de bescherming die wordt aangeboden door de Belgische Kansspelcommissie die het uurverlies en het herverdelingspercentage vaststelt.