Blitz Antwerpen

Antwerpen: Scheldestad, diamantstad, handelscentrum, kunst- en cultuurstad… Antwerpen: de stad van Rubens, Van Dyck en Brueghel, maar óók van Willy Vandersteen en Hubert Lampo. Antwerpen is zó veelzijdig en is bovenal Vlaamser dan Vlaams. Met gastronomische hoogstandjes en historisch erfgoed, zoals het Rubenshuis en de kathedraal. En unieke attracties als de Zoo en de Vogeltjesmarkt.

Antwerpen. De stad die in de Middeleeuwen uit de schaduw van Gent en Brugge trad en langzaam uitgroeide tot metropool aan de rivier De Schelde, door de eeuwen heen tot aan de industriële revolutie de voornaamste waterweg en verkeersader van België.

OPENINGSTIJDEN

“Blitz” in Antwerpen heeft zoveel te bieden, dat het geen overbodige luxe is de deuren wat langer open te houden dan onze gasten in Nederland gewend zijn. Daarom doen we het maar meteen goed: “Blitz” is vierentwintig uur per dag geopend. De klok rond, dus. Met alle faciliteiten, die u van ons al gewend was. Onder het genot van een hapje en een drankje kan u zich overgeven aan spel, spanning en ambiance.

ADRES:

Statiestraat 40 naar Statiestraat 38
2018 Antwerpen, Belgium
03 232 52 02