De website Blitz.be gebruikt cookies om jou de beste spelervaringen te geven op onze website.
Door verder te surfen op de website bevestig je dat je deze informatie begrijpt of klik op "Meer info" als je meer zou willen weten over onze privacy policy.
OK

Blitz Antwerpen

Antwerpen: Scheldestad, diamantstad, handelscentrum, kunst- en cultuurstad… Antwerpen: de stad van Rubens, Van Dyck en Brueghel, maar óók van Willy Vandersteen en Hubert Lampo. Antwerpen is zó veelzijdig en is bovenal Vlaamser dan Vlaams. Met gastronomische hoogstandjes en historisch erfgoed, zoals het Rubenshuis en de kathedraal. En unieke attracties als de Zoo en de Vogeltjesmarkt.

Antwerpen. De stad die in de Middeleeuwen uit de schaduw van Gent en Brugge trad en langzaam uitgroeide tot metropool aan de rivier De Schelde, door de eeuwen heen tot aan de industriële revolutie de voornaamste waterweg en verkeersader van België.

OPENINGSTIJDEN

“Blitz” in Antwerpen heeft zoveel te bieden, dat het geen overbodige luxe is de deuren wat langer open te houden dan onze gasten in Nederland gewend zijn. Daarom doen we het maar meteen goed: “Blitz” is vierentwintig uur per dag geopend. De klok rond, dus. Met alle faciliteiten, die u van ons al gewend was. Onder het genot van een hapje en een drankje kan u zich overgeven aan spel, spanning en ambiance.

ADRES:

Statiestraat 40 naar Statiestraat 38
2018 Antwerpen, Belgium
03 232 52 02

Mijn e-mailadres
Vul een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid

Ik verklaar dat ik minstens 18 jaar oud ben, dat ik de gebruiksvoorwaarden heb gelezen en aanvaard en dat ik het privacybeleid heb gelezen en aanvaard waarin de verwerking van persoonlijke gegevens voor wettelijke, contractuele of legitieme doeleinden wordt beschreven.

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.