De website Blitz.be gebruikt cookies om jou de beste spelervaringen te geven op onze website.
Door verder te surfen op de website bevestig je dat je deze informatie begrijpt of klik op "Meer info" als je meer zou willen weten over onze privacy policy.
OK

Blitz gaat mobiel

Na een vermoeiende werkdag pendelt u met de trein naar huis en snakt naar een leuk spel als ontspanning ?
U bent op wintervakantie en wil de activiteit een paar uur onderbreken om van uw stortingsbonus gebruik te maken?
U bent in middagpauze en stelt zich de vraag of u jackpot zal binnenhalen?

Vanaf nu vormt dit op Blitz.be geen enkel probleem!

Met onze mobiele app speelt u de spannendste spellen zoals Mystery Dragon, Big Hit, Deal or no Deal, Take it or not, Open the Box, en nog zoveel meer, waar en wanneer u zelf kiest.

Ook het grootste deel van onze Dice Slots, zoals Amazon Fierce, Farah's Adventure, Lords of Asgard, Plasma Fusion en veel meer, zijn beschikbaar op alle mobiele toestellen ondersteund door Adroid en ios.

Geniet van de absolute vrijheid om te spelen waar en wanneer u wenst en download onze mobiele applicatie nu!

Apple
Android

Hoe kan je de Blitz.be-app rechtstreeks op je Apple-apparaat installeren?

Download onze mobiele app in de Apple Store via je iPad of iPhone en speel meteen je favoriete spelen via de Blitz.be-app.

Of installeer de app nog sneller en eenvoudiger door de QR-code hieronder te scannen.

Scan me & download

Hoe kan je de Blitz.be-app rechtstreeks op je mobiele apparaten installeren?

 1. Kijk in de opties van je apparaat en open het menu 'Parameters' of 'Instellingen'.
 2. Afhankelijk van je smartphone, klik op 'Applicaties' of 'Beveiliging'.
 3. Activeer 'onbekende bronnen'.
 4. Bevestig je keuze door op OK te klikken.
 5. Blader door je gedownloade applicaties.
 6. Klik op 'Blitz.be.apk'.
 7. Installeer vervolgens de Blitz.be-app.
 8. Bevestig je keuze door op OK te klikken.
Scan me & download

Onze spelen beschikbaar in de app

Mystery Dragon
Mystery Dragon
Take it or not
Take it or not
Rapid Rush
Rapid Rush
Crack The Safe 4G
Crack The Safe 4G
Mijn e-mailadres
Vul een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Blitz.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

 • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
 • Als je al ingeschreven bent op onze site en je hebt je 'wettelijke' limiet nog niet uitgeschakeld, maar je zou dat wel willen doen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
 • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
 • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.